Thuis

Henan Yinchen Boiler Group Co.,Ltd

Bedrijfsprofiel

De de Boilergroep van Henanyinchen is een professionele boilerfabrikant, werd het bedrijf gebaseerd op meer dan de jaar van 1976 ervaring in het ontwerp en de vervaardiging van de industrie geavanceerde technologie.
Wij hebben ISO9001: certificatie van het de kwaliteitssysteem van 2008 is de internationale, en gespecialiseerd in de productie van stoomketel, warm waterboiler, thermische olieverwarmer, autoclaaf en andere drukvaten.
Wij hebben een onafhankelijke R&D-instelling, hebben wij 18 professionele ontwerpers en het in dienst nemen in de ontwikkeling van geavanceerd boilermateriaal.
Wij hebben professioneel testmateriaal en opsporingssysteem.
Onze producten zijn uitgevoerd naar Zuid-Azige, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, en Europa, dat wijzend op het bedrijf succesvolle internationale ontwikkeling, en het blijven heeft bereikt meer markt en vertrouwen van de klant bereiken.
De groep die van de Yinchenboiler het volledige onderhouden, reserveonderdelen en geplande onderhoud, het de gekamd met diepgaande technische ondersteuning aanbiedt.
Het Yinchenmerk heeft de globale reputatie door de waarborg van kwaliteit, ongeëvenaarde betrouwbaarheid, duurzaamheid op lange termijn, de unieke eigenschappen van de innovatietechnologie, stabiele prestaties in van de hittegeneratie en overdracht systemen en de professionele dienst bereikt.

 

Henan Yinchen Boiler Group Co.,Ltd

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Co. van de de Boilergroep van Henanyinchen, Ltd werd opgericht aan het begin van 1976, is Zijn hoofdkwartier in het industriële district in Taikang-provincie van Henan-provincie van China.
De de Boilergroep van Henanyinchen is één van de belangrijkste belangrijke ondernemingen die ten eerste de Nationale Boiler Productievergunning worden.
Met de kwalificatie van de productievergunning van van de klassenboiler en „D2 " van „B“ het klassendrukvat, het is directeur van Industriële de Boilervereniging van China, lideenheid van het Lassenvereniging van China en de onderneming van het benadrukken van het contract en krediet in Henan-provincie.
De producten hebben reeds iso9001-2000 internationale certificatie overgegaan van het kwaliteitssysteem en Ce certificate.which heeft reeds meer dan 60 landen en gebieden uitgevoerd.

Henan Yinchen Boiler Group Co.,Ltd
1
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Verkoper

Merken : Yinchen

Aantal werknemers : 200~300

Jaarlijkse omzet : 10 Million-50 Million

Opgericht Jaar : 2005

Export pct : 80% - 90%